1999–ben alapított társaságunk értékbecsléssel, vagyonértékeléssel, műszaki és igazságügyi szakértői tevékenységgel, projektellenőrzéssel foglalkozik. Folyamatos megbízásra szerződött partnereink elsősorban jelzálog és kereskedelmi bankok, de rendszeresen készítünk szakértői véleményeket és tanulmányokat állami intézmények, vállalkozások és magánszemélyek részére is:

Gyakorlattal rendelkezünk lakóingatlanok értékelésében, ezen kívül jelentős referenciáink vannak termőföldek, erdőállományok, ipari,kereskedelmi, mezőgazdasági telephelyek, gépek, berendezések értékelésében, beruházások projektellenőrzésében.

Rendszeresen készítünk az igazságszolgáltatásban felhasznált vagyonértékelői szakvéleményeket. Mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalati gazdálkodás, termőföld-forgalmazás, termőföld-értékbecslés szakterületen igazságügyi szakértői jogosultsággal rendelkezünk.
A Debreceni Egyetem Agrár és Gazdaságtudományok Centrumával kötött együttműködési szerződés alapján értékbecsléssel, ingatlangazdálkodással kapcsolatos szakmai tantárgyakat oktatunk, végzős hallgatók számára pedig gyakornoki és szakdolgozat-készítési lehetőséget biztosítunk.
Munkánkat korszerű vállalatirányítási, döntési és ellenőrzési rendszer támogatja, vagyonértékelés szakterületen pedig  ISO 9001:2009 -es minőségtanúsítással rendelkezünk.
Cégünk tagja a Magyar Ingatlanszövetségnek,  50 millió forint értékű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.
Megfelelünk azoknak a szakmai elvárásoknak, amelyek révén biztonságos és pontos szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Munkánk színvonalát az FHB bank a 2007-es év értékbecslője címmel jutalmazta.

Megbízóink  részére nyújtott szolgáltatásaink :

  • Adatbázis szolgáltatás, ingatlanpiaci elemzések
  • Szaktanácsadás speciális ingatlanokkal kapcsolatos ügyekben
  • Vagyonértékelés (ingatlan, eszköz, cég)
  • Műszaki ellenőrzés, szaktanácsadás, tervezés
  • Energetikai vizsgálatok, energetikai tanúsítvány készítése
  • Portfolió felülvizsgálat
  • Módszertani útmutatások, tanulmányok készítése
  • Mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalati gazdálkodás, termőföld-forgalmazás
  • Termőföld-értékbecslés szakterületen igazságügyi szakértői szolgáltatás
  • Ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos komplex gazdasági értékelés, projekt-előkészítés

Országos lefedettséggel vállalunk feladatokat a fentebb részletezett területeken. A szakvéleményeket, tanulmányokat, projekteket igény szerint angol, orosz és román nyelven is elkészítjük.
Amennyiben részletesebb információra van szüksége, kérjük írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy hívja az ügyvezetőt : 0630 493 2403