Iroda: +36-52-532-644

Adminisztrációs ügyek: admin@biblio.hu

Ügyvezető: +36-30-493-2403

info@biblio.hu

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérés

Energiatanúsítvány szolgáltatás

2012-től az 50 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű meglevő épületek, önálló rendeltetésű egységek, lakások adásvétele és egy évnél hosszabb bérbeadása esetén egyaránt kötelező az energiatanúsítvány beszerzése.

  • A tanúsítvány előre megadott skála szerinti energetikai osztályba sorolja az adott ingatlant. A skála a legkedvezőbb „A+” kategóriától a leggyengébb „I” kategóriáig terjed. A „C” kategória az, amelyik éppen megfelel a jogszabályban rögzített energetikai követelményeknek. Ezt a követelményértéket a 7/2006 TNM rendelet határozta meg.

Kérjen ajánlatot! Az űrlap kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot az árajánlat miatt.

Kötelező mezők*

Személyes adatok**

{ BreezingForms : energia }

** A személyes adatok kezelésének jogalapja önkéntes hozzájárulás,  az adatkezelés célját tekintve a termék, szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó jogok gyakorlásához és kötelezettségek teljesítéséhez kapcsolódik. A kezelt adatkör: a jelen nyilatkozatban meghatározott személyes adatok.A személyes adatokat a szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó tevékenységet végző munkavállalók és a hozzájárulás alapján a közreműködők, megbízottak,   valamint külön jogszabályok rendelkezése szerinti esetekben harmadik személyek ismerhetik meg és a kezelt adok ezen – adatkezelési hozzájáruláson továbbá törvényi rendelkezésen alapuló – személyi kör részére továbbíthatók. Az adatok kezelésének időtartamára a vonatkozó jogszabályokban foglalt időtartamok (pl. számviteli törvény) az irányadók.

  1. Home
  2. »
  3. Szolgáltatásaink
  4. »
  5. Energetikai tanúsítvány
  6. »
  7. Energiatanúsítvány szolgáltatás