Iroda: +36-52-532-644

Adminisztrációs ügyek: admin@biblio.hu

Ügyvezető: +36-30-493-2403

info@biblio.hu

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérés

A termofoldertekeles.hu kalkulátora – Lekérdezés

A termofoldertekeles.hu kalkulátora által előállított előzetes értékek, megvalósult tranzakciók adatai alapján kerültek meghatározásra. A tranzakciós adatok első körben szakmai (ingatlanforgalmi-, agár-, területi-) szempontok alapján szűrésre kerültek. Az előállított adatbázisból meghatározott algoritmus alapján kerülnek leválogatásra az ingatlant jellemző értékek.

Az előzetes érték alapján eldöntheti, hogy szüksége  van-e  igazságügyi termőföld értékelésre. Az előzetes érték segíti abban, hogy az Önnek megajánlott ár a piacon mennyiben lehet reális.

Amennyiben úgy dönt, hogy nem fogadja el az Önnek megajánlott összeget, teljeskörű, igazságügyi szakértő által ellenjegyzett szakvéleményt rendelhet.

Az előzetes érték csupán tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a teljeskörű szakértői munkát, de megfelelő kiinduló pontot ad Önnek a helyi piaci földforgalmi viszonyokról.

lekérdezés

Ha ön bekebelező, vagy ha ajánlatot kapott, esetleg  ügyvédként  vesz részt a folyamatban, ellenőrizze hogy mennyit ér termőföldje az online elérhető termofoldertekeles.hu kalkulátorával.

  1. Home
  2. »
  3. Agrárhírek
  4. »
  5. Publikációk
  6. »
  7. A termofoldertekeles.hu kalkulátora – Lekérdezés